Wie zijn wij?

Op deze pagina ziet u wie er mee gaan en waarom. Enjoy! Wij vinden het in ieder geval al een leuke club!

Elisa

Ik ga mee omdat, ik het interessant vind om een andere cultuur en een ander land te verkennen. En natuurlijk omdat het gezellig is om met zo’n grote groep weg te gaan!!

screenshot_2016-12-10-17-48-46


Daphne

Ik wil mee naar China omdat ik heel erg veel van reizen houd en ik op deze manier kan reizen samen met mijn vriendinnen! Ik heb voor de module gekozen omdat het natuurlijk moest voor de reis, maar ook omdat ik wel wat wil leren over China voordat we daarheen gaan. (links)

img-20161114-wa0004


Yara

Ik wil altijd graag nieuwe avonturen aangaan, mijn wereldkennis verbreden en natuurlijk omdat dit onvergetelijk wordt!

img-20161115-wa0000


Ning-Tao

Ik wil mee omdat het me een erg leuke bijzondere ervaring lijkt. Ik ben al een keer naar China op vakantie geweest, maar dit is toch wel wat anders. Nu ben ik ook ouder en zal me er meer van herinneren. Ik heb voor de module gekozen omdat dit toch iets heel anders is dan de andere modules en ik natuurlijk graag naar China wilde!

img-20161114-wa0005


Birgit

Ik doe mee aan de chinareis omdat ik het superleuk vind om te reizen. Een kans om erheen te gaan met alle informatie en voorbereiding die je nodig hebt, en met een leuke groep, kun je natuurlijk niet laten liggen!

img-20161120-wa0000


Geertje

Ik ga mee naar China omdat ik het een interessant land vind. Tijdens de module hebben we het over China en tijdens de reis gaan we het ook echt meemaken en bekijken.

img-20161120-wa0001


Nienke

Ik heb voor de china-module gekozen omdat China een andere cultuur heeft die ik graag wil leren kennen en omdat het een interessante geschiedenis heeft. En Mulan is cool! ­čÖé

img-20161120-wa0003


Anne

Mij leek het super leuk om mee te doen aan deze module, omdat de reis naar China mij super gaaf lijkt! Zoiets maar je niet vaak mee, en nu heb ik die kans.

img-20161121-wa0000


Anouk

Ik heb besloten om mee te gaan naar China omdat het me een unieke mogelijkheid lijkt om een fantastische ervaring op te doen.

img-20161122-wa0000


v.l.n.r. Annika, Karlijn, Juul, Alicia en Iza

Annika

Ik doe mee omdat ik meer van de wereld wil zien en andere culturen wil leren kennen. Azi├ź is heel anders dan Europa en bijvoorbeeld Amerika en daarom ben ik er erg ge├»nteresseerd in.

Karlijn

Ik ga mee naar China omdat de Chinese cultuur me altijd heeft geïnteresseerd. Toen ik hoorde dat we dus naar China konden wilde ik dus meteen mee! De module leert je veel over China en de reis is een unieke kans, dat wilde ik natuurlijk niet missen.

Alicia

Ik heb ervoor gekozen om naar China te gaan omdat het een bijzonder land is, en het een land van de toekomst is. Het lijkt me heel interessant om alles wat we leren in de module in het echt te zien. Het is een unieke kans die ik zeker niet wilde missen.

Iza

Ik doe mee omdat ik graag meer van de wereld en verschillende culturen wil zien. En natuurlijk omdat het super leuk is!

Juul

Het leek me erg leuk om een reis zoals deze, naar China, mee te kunnen maken samen met mijn vriendinnen. Daarnaast vond ik het ook erg leuk dat de China-reis een kans biedt om meer van de wereld te kunnen leren en zien.

img-20161130-wa0009


Fleur

Ik ga me naar China omdat ik graag meer wil weten over het land, de cultuur en het economische klimaat. Dit in combinatie met een gezellige groep maakt het een reis om nooit te vergeten.

img-20161129-wa0010


Christine (rechts)

China is een land in opkomst met een totaal andere cultuur, daarom doe ik mee aan de China reis. Het is een geweldige kans om naar China te gaan, waar ik anders waarschijnlijk nooit zou komen. Ik wil later graag ook nog andere delen van de wereld zien.

img-20161130-wa0000


v.l.n.r. Fleur, Kim en Ysanne

Kim

Ik vind het altijd super leuk om te reizen en nieuwe landen en culturen te leren kennen. China is niet een land waar wij zelf snel heen zouden gaan, dus het lijkt me heel leuk en gezellig om met school te gaan!

Ysanne

Ik doe mee omdat we tijdens de reis met eigen ogen kunnen zien wat we tijdens de module hebben geleerd: een onvergetelijke ervaring.

img-20161130-wa0002


Emma

Ik heb voor de module gekozen omdat het me een hele leuke ervaring lijkt om naar China te gaan.

img-20161130-wa0005


Anoek

Ik wilde graag deze mooie reis maken en als je dat zelf zou gaan doen krijg je minder uitleg. Nu verdiep je je er van tevoren in waardoor je beter weet waar je naar kijkt als je er eenmaal bent. Aangezien je het met je profielwerkstuk mag koppelen is het ook nog handig voor school.

img-20161130-wa0008


Anne

Ik heb voor de module gekozen omdat het me een hele leuke en leerzame ervaring lijkt om naar China te gaan.

img-20161202-wa0002


Indy

Ik heb voor de module gekozen omdat ik denk dat ik nooit meer de kans zal krijgen om zo’n informatieve en leuke reis te maken. Ik vind het fijn dat we er voorbereid heen gaan, zo weten we beter waar we zijn en wat alles inhoud. Ook kun je deze reis koppelen aan je profielwerkstuk dus dat is ook zeker een groot pluspunt.img-20161212-wa0003


 

Julia

Ik wil graag mee naar China omdat ik meer wil weten over de cultuur van dit land en de grootmacht in onze wereld.


Mara

Ik wil graag mee naar China omdat het een land in ontwikkeling is. Het is een interessant land met aparte gebruiken en een hele andere cultuur, daarbij heeft het ook nog een mooie historie die nog terug te zien is. Oftewel het land is ontzettend boeiend en mooi om naar toe te gaan.


Menno

China lijkt me een interessant land. Graag zou ik meer willen weten over de geschiedenis van het land en de cultuur ervan. China is geen land waar je zomaar naartoe gaat, dus dit leek me de perfecte kans om meer over China te weten te komen. Ook zit China in een grote economische groei, wat later nog interessant zou kunnen zijn!

img-20161130-wa0003


Lukas

Ik heb voor de Chinamodule gekozen omdat China voor mij een erg onbekend land is. De dingen die ik erover wist vond ik erg verbazingwekkend en interessant. De combinatie van een reis naar China + een module over China sprak mij dus erg aan.

img-20161130-wa0006


Boyen

 Ik wil graag naar China omdat het me interessant  lijkt meer te weten over et land en om een keer op een plek te zijn zo ver van Nederland waar alles zo anders is.

img-20161218-wa0000