Homepagina


Welkom op de site van het China project.

Wij zijn een groep van 37 leerlingen die van 18 april tot 2 mei een educatieve reis gaan maken door China. We zullen prachtige stukken geschiedenis gaan zien en de Chinese cultuur ondervinden. Ons beginpunt is Beijing vanuit daar gaan we via het terracottaleger, de drie kloven dam en Shanghai weer terug naar Beijing en vliegen vanuit daar weer naar Nederland.
Om goed voorbereid op reis te gaan, zijn er elke maandag het achtste en negende uur modules over alle historische, geografische en economische informatie over China. Alles van deze lessen is terug te vinden op deze site onder het kopje Modules.
We willen graag laten zien wat voor een speciale reis we gaan maken en zullen daarom tijdens ons verblijf in China elke dag een update maken van de reis. Deze updates zijn te vinden onder het kopje verslag.
Om te laten weten hoelang het duurt voordat we op reis gaan hebben we een timer op deze pagina gezet. Als we op reis zijn zal er een timer staan die aangeeft hoelang we nog op reis zijn.
Als u meer informatie wilt over China zelf kunt u terecht bij het kopje info over China. Hier kunt u alle informatie over China vinden en wat er zo bijzonder aan het land is.
Wij wensen u veel plezier op de site.

Afsluiting:

Het zit erop. Dit was ons verslag van de China reis. Wij hebben ontzettend genoten en vinden het erg jammer dat het voorbij is. Het was geweldig. Wij hopen dat we iedereen goed op de hoogte hebben kunnen brengen via onze website.

Met vriendelijke groet,
Bart Lauwers en Tom Swillens.